მთავარი გვერდი

კონტაქტი

 

 

 

 

 

მსოფლიო სამზარეულო

რეცეპტები

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ქაბაბი

 

o       ხორცი 1 კგ

o       ხახვი 4 თავი

o       ერბო 3 სუფრის კოვზი

o       შინდის ჩურჩა 0,5 ჩაის ჭიქა

o       კვერცხი 2 ცალი

o       დანაყილი ორცხობილა 3 სუფრის კოვზი

o       მარილი გემოვნებით

o       პილპილი გემოვნებით

Text Box: GURMAN.GE

 

ძროხის ან ცხვრის რბილი ხორცი ხახვთან ერთად გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში შევაზავოთ მარილით, ძალიან წვრილად დაჭრილი შინდის ჩურჩით ან კოწახურით, დანაყილი პილპილით, შევურიოთ გათქვეფილი კვერცხი. გავაკეთოთ დაკეპილი ხორცის პატარპატარა გუფთები, მივცეთ მოგრძო ფორმა, ამოვავლოთ ორცხობილაში და შევწვათ ერბოიან ტაფაზე ორივე მხრიდან. როცა შეიწვება, ცოტა წყალი დავასხათ და ვადუღოთ რამოდენიმე წუთს.

 

 

 

 

Сайт управляется системой uCoz