მთავარი გვერდი

კონტაქტი

 

 

 

 

 

მსოფლიო სამზარეულო

რეცეპტები

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ასფურცელა ქადა

 

o       კარაქი 100 გრამი

o       პურის ფქვილი 1.5 ჩაის ჭიქა

o       წყალი 0.5 ჩაის ჭიქა

o       კარაქი 100 გრამი

o       შაქარი 1 ჩაი ჭიქა

o       პურის ფქვილი 3 სუფრის კოვზი

 

 

წყლითა და პურის ფქვილით მოვზილოთ ცომი, მერე კარგად გავაბრტყელოთ, წავუსვად ზედ კარგად აზელილი კარაქი, დავკეცოდ ოთხად და მოვათავსოდ მაცივარში ათითხუთმეტი წუთი. შემდეგ ისევ გავაბრტყელოთ, დავკეცოდ ოთხად და ისევ შევდგათ მაცივარში ათითხუთმეტი წუთით. ბოლოს გავჭრათ ორსამ ნაწილად, კარგად გავაბრტყელოთ, დავაყაროთ ქადის გული, დავახვიოთ, მივცეთ მილისმაგვარი ფორმა, შემდეგ მოვახვიოთ მრგვლად, დავალაგოთ ფქვილმოყრილ თუნუქის ფურცელზე და შევდგათ ღუმელში გამოსაცხობად.

 

ქადის გულის მომზადება: გაცრილი პურის ფქვილი ტაფაზე დავყაროთ, მოვშუშოთ, მივუმატოთ კარაქი ან ერბო და კიდევ ვშუშოთ, ბოლოს ავურიოთ შიგ შაქრის ფხვნილი.

 

 

 

 

Сайт управляется системой uCoz